Vinter

scooterstartVi kan tilby ulike vinteraktiviteter i samarbeide med våre partnere og hvor de fleste aktivitetene starter rett utenfor døra til Gargia Fjellstue. Flytt grenser på en snøscootersafari over Finnmarksvidda med overnatting i lavvo! Bygg relasjoner mellom menneske og hund på hundespannsafari under Nordlyset! Plei dine relasjoner i utendørs boblebad med snøbading!

Snøscootersafari
Bli med på en uforglemmelig snøscootersafari på Finnmarksvidda med dyktige villmarksguider fra 70° Nord. Snøscootersafariene starter rett utenfor døra til Gargia Fjellstue.

Været på Finnmarksvidda varierer fra noen få pluss grader til de helt ekstreme kuldegradene. Vi kan ikke garantere klar himmel og vindstille men garanterer storslåtte naturopplevelser som står i kø og venter på deg.

Vi kan tilby turer på noen timers varighet til lengre turer med overnatting på Finnmarksvidda på fjellstue, i lavvo og med mulighet for isfiske.

For grupper på minimum 5 personer skreddersyr vi i samarbeid med deg turer på Finnmarksvidda av ulik varighet tilpasset gruppens behov og ønsker. Turene starter rett utenfor døra til Gargia Fjellstue og dyktige guider fra 70° Nord ivaretar din sikkerhet, gir deg kjøreinstruksjoner og sørger for gode opplevelser.

Felles opplevelser og utfordringer bidrar til kompetanseheving, flytter grenser og motiverer.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

scootersafariGruppeturer
For grupper på minimum 5 personer skreddersyr vi i samarbeid med deg turer på Finnmarksvidda av ulik varighet tilpasset gruppens behov og ønsker. Turene starter rett utenfor døra til Gargia Fjellstue og dyktige guider fra 70° Nord ivaretar din sikkerhet, gir deg kjøreinstruksjoner og sørger for gode opplevelser.

Felles opplevelser og utfordringer bidrar til kompetanseheving, flytter grenser og motiverer.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Faste avganger
Fra 01. desember – 30. april tilbyr vi faste snøscootersafarier med 70° Nord, daglige avganger morgen og kveld.

Snøscootersafariene starter rett utenfor Gargia Fjellstue. Turene følger den gamle postruta opp på det ville og vakre viddepartiet Beskades der man får et utsyn over Finnmarksvidda. På våre kveldsturer kan du oppleve alt fra stille til storm, stillheten, mørket og kanskje Nordlyset kommer dansende over nattehimmelen. Turene avsluttes med et samisk måltid servert inne på Gargia Fjellstue.

Priser:
Ved 2 personer pr snøscooter kr 1 675,- pr prs 
Ved 1 person pr snøscooter kr 1 995,- pr prs

Barn under 12 år 50 % rabatt. 
Prisene inkluderer snøscooter, guide, klær og hjelm, samisk måltid og busstransport t/r Alta Sentrum.